Clickmate CRM - et dansk online CRM system

Clickmate CRM - et dansk online CRM system
Prøv Clickmate gratis i 14 dage - klik på logo

mandag den 8. marts 2010

CRM løsningen skal matche dit behov

Alt for ofte får og betaler man for meget mere en man har behov for

Alt for mange virksomheder får en CRM løsning som kan meget mere end hvad der er behov for. Det kan i sidste ende betyde at virksomheden ikke får anvendt CRM løsningen fordi den simpelthen er for kompliceret.

Derfor er det en god ide at virksomheden har et helt klart billede af de behov der skal løses, når den skal ud og finde den rigtige CRM udbyder.

Nogle af de ting man bør overveje er om man udelukkende vil bruge programmet til kundestyring eller om man gerne vil have mulighed for at kombinere det med både salg og markedsføring. Man bør også overveje om man ønsker et webbaseret CRM eller om vil have et lokalt placeret CRM.

Alle virksomheder (store som små) kan drage nytte af en CRM løsning

Det vil være fejlagtigt at tro CRM løsninger kun er noget for store virksomheder. Fordi både enkeltmandsfirmaer og andre mindre virksomheder kan i stor udstrækning gøre brug af det mange fordele der ligger i et CRM system.

Det handler jo i bund og grund om at få struktur på tingene. For når strukturen er fastlagt kan man begynde at optimere arbejdsprocesserne omkring kunder, salg og markedsføring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar